En verklig fena på att fängsla!


(null)

Hela paraden av vackra fasader, färger och olikheter är så fin! De första åren vi bodde här så byggde de så det skallrade i fönstren emellanåt, men så värt det. 
När solen lägger sig emot husen så blir det ännu bättre. Gillar gårdarna innanför där vissa hus ligger på snedden, en härlig blandning som skapar en mysig atmosfär.

(null)

(null)

Tog bilderna i måndags kväll när vi väntade på tåget, som skulle ta barnet mitt till Malmö. 
Alltid samma känsla av vemod när hon sticker hem igen. Hon kommer hem till mig men åker ändå hem till sig. Säger ni andra också så? Två hem, och så är det väl på sätt och vis. I alla fall för mig som mamma.

Ikväll har bonusdöttrarna käkat här båda två. Firade lite födelsedag med hemgjord pizza och glass, och jag fick lyxduschtvål och scrub från rituals. Ska njuta av detta imorgon efter jobb, fotvård och träning tänkte jag.

(null)

Såg ändå ganska nöjd ut sisådär 06:55. 
Ljusa morgnar är ju sannerligen något visst, och så efterlängtat! Att höra fåglarnas morgonsång medan en tar de 300 meterna till jobbet…ändå gott!

Funderar på lästips till en tolv år gammal kille, som gillar historia. Har ni några bra idéer? Gillar när barn vill läsa, och så viktigt då att hitta något som kan bibehålla eller sporra läslusten ännu mer. Tänker att läsning så ofta vidgar perspektiven, får en att reflektera och känna saker. Kanske flyr en in i en annan värld på sätt och vis, men den kan också gagna en i det här livet. Och orden, så härliga att läsa när någon är en verklig fena på att fängsla med dem!

Kram ❤️ Joey 

Kommentera här: