Tur det finns böcker!

(null)

En otroligt skön kväll igår, där vi gick omkring efter matintag i ljummet Alicante. Stilla och vackert. 
På håll från balkongen, såg vi åskoväder norr om stan. Som tur var kom det inte över oss, men regnat har det gjort rejält i natt.

(null)

Av någon knasig anledning har jag sovit som en kratta, både igår natt och i natt. 
Läst ut första boken om de tre kvinnorna under andra världskriget, skriven av Denise Rudberg, och läste åttio sidor i bok nummer två. Klockan 04 drog det i ögonen, och jag kunde somna -äntligen! Kort natt till kl 09 blev det dock bara, men men. Sover nog bra i natt!
Tur att det finns böcker att läsa!

(null)

Blev en tur till shoppinggatorna, men dåligt med shopping. En tröja till mannen och en hårborste till mig typ. Gick genom sköna gränder hem, älskar alla färgerna, slitna fasaderna. Det ger en charm som liksom inte finns i nybyggen. Det finns en själ som skulle vara fint att kunna ta på!

(null)

(null)

(null)

Det är inte längre krav att ha munskydd utomhus, bara om trängsel uppstår. Däremot är det krav på det inomhus, så då är det bara att lyda! På flyget kändes det ändå skönt att ha det, brukar ändå andas i en scarves när vi flyger i vanliga fall. 

Idag fick jag med mig mannen ner till havet, för ett dopp. Så otroligt skönt verkligen! Också lite härligt att ha mött min överman i badkrukeri. Trodde knappt det var möjligt, haha! Men badade gjorde vi, och det var ljuvligt. Att ha fem minuter till havet, så att en bara kan gå ner i bikini är en lyx!

Sitter nu på balkongen, på skuggsidan.
Njuter av vinden.

Kram ❤️ Joey 

Kommentera här: