Om turen står mig bi.

(null)

Det blev en promenad efter frukost, i nya kvarter dock men kände att sömnbristen och värmen tog på mig idag. Men ändå, vi gick en halvlång runda i alla fall och mer blir det innan dagen är slut. Veckans varmaste dag, 32 grader, trots rejält åsk- och regnväder i morse. Fått soleksem på bröstet, eller möjligen värmeutslag, så har inhandlat någon slags cortisonkräm för att behandla de kliande ojämnheterna. Så kan det gå! Ingen direktsol idag således, utan söker mig till skuggan.
Börjat i ännu en ny bok, skriven av Kjell Westö. Läst bok av honom innan och gillar hans språk.
Kan faktiskt också rekommendera Denise Rudberg’s serie om tre kvinnor under andra världskriget- tyckte om de första två

(null)

Igår kväll blev det en mycket god tryffelrisotto på El portal. Jäkligt gott var det.
Tog oss en tur till baren Soho, som ligger inbäddad under stora fikusträd som liksom känns som urtidsväxter med sina feta stammar. De bildar som lianer som sedan rotar sig och bildar ny stam.

(null)

(null)

Så ljuvligt att sitta ute dygnet runt.
Den tid vi kan göra det hemma är ju högst begränsad även om vi i år kunnat njuta av det många gånger. Livet blir så enkelt, så opretto. 

(null)

Provade en drink, brukar gilla sådant med kaffe i, så det blev en espresso martini. Den kunde varit hädiskt god men tycker nästan alltid att de öser på med för mycket socker. Klarar inte när det blir sliskigt liksom, vilket ju kan te sig märkligt då jag gillar desserter, godis och kakor av alla de slag. Men just flytande form…noop, funkar illa.

(null)

Verkligen nöjd med veckan.
Nu har vi kvällen kvar och en lugn förmiddag innan avresa. Det blir en tur till casino, som vi bara går på här i Alicante, bara för att det är kul. Några gånger har jag lyckats vinna så det täckt kvällens middag, vi får väl se om turen står mig bi ikväll!

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: