Lite svalka och några simtag.

(null)

Hela jag, i kropp och knopp, slappnar av.
Hade lätt kunnat vara här längre, och kommit ned i varv ännu mer. Det hade kunnat vara ett bra ställe att sitta och skriva på. Få inspiration av. Framförallt att tömma huvudet på vanliga måsten, som gör att annat kan ta plats.

(null)

Blev en rejäl promenad idag, till den andra borgen som också ligger ganska högt över havet. Skönt att med nya skechers ta sig an vägarna medan svetten rann. 

(null)

Vart en än går så finns det små tapasbarer, kaffeställen och småbutiker som små hål i väggen. Och vart en än går så känns det tryggt, avslappnat. Gamla som unga är ute alla dygnets timmar, och det råder en skön stil på något sätt. Människor verkar vara ganska chill överlag, i klädstil och i sätt. 

(null)

Tog en tur till hamnen innan hemgång. Så otroligt fina båtar ligger där, som är stora som hus. Vackert att se på. Flera nya restauranger har det poppat upp runt marinan, det är ju kul! 

(null)

Ett supersvetto i förmiddags!
Tog mig även idag ett dopp i havet, såååå skönt även om det var lite svalare idag på grund av att vinden blåste in från havet. Ändå otroligt skönt, att få lite svalka och några simtag.

Ikväll har vi bokat bord på en av våra favoriter, El portal. Får nog bli lite barhäng på Soho bar sedan. Kanske en irish coffee, som är en av de få drinkarna som jag verkligen uppskattar.

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: