En sådan lyx!

(null)

Det är vackert utanför jobbet nu. De är väldigt duktiga på att sköta planeringarna, alltid fräscht och fint.
Ett bra välkomnande med glada färger, när det rätt ofta känns som att en bor på jobbet!

(null)

Men nu blir det en veckas semester, medan andra vaktar huset.
Ska bli så skönt med lediga dagar, slappa morgnar, dagar utan måsten…tid till att bara vara. Vädret ser inte strålande ut, men får ta det. Får tänka att själen ändå får sitt. Behöver samla ihop mig, få ro och lugn en stund.
Att få miljöombyte är ju en verklig ynnest, särskilt nu i dessa tider. Att se vår fina lägenhet med vyn över havet från balkongen. Ta långpromenad i gamla stan, eller upp till Santa Barbara. Sätta sig på någon restaurang och äta gott. Vakna och dra upp jalusierna och se Santa Barbaras silhuett från sängen.
Det blir bra. En sådan lyx!

(null)

Vaknade illtidigt och kunde inte somna om. Hämtade en kaffe, läste smp och dn i sängen och så blev det frukost strax efter åtta.
Fikabesök av föräldrarna, prat, skratt och minsann lite dans också när Patrik testade en av sina apparater. Inte illa för en lördagsförmiddag!

Har faktiskt varit och röstat i kyrkovalet också. Tänker att det är viktigt att det fortsätter vara en öppen kyrka för alla, oavsett. Att körverksamheten ska fortsätta, högtider kunna firas och där människor i nöd ska kunna få en fristad. Om du inte är troende men ändå vill gå till kyrkan för att få stillhet, lyssna på en konsert eller kanske bara tända ett ljus, så tycker jag att det ska få vara så. En plats utan krav. 

Kram och skön lördag!
❤️
Joey

Kommentera här: