Den där längtan.

(null)

Fick en fin tavla av en kollega, något som kännetecknar mig och Malin som jobbar närmst ihop. Nine shades Of coffee. Min färg är dock svart. Pryder nu vårt lilla finbord på rummet, lite hemtrevnad på jobbet.

(null)

Träffade vänner på krogen efter jobb, för käk, prat och dryck. Ett par fina timmar, på trivsamt ställe, med dova färger och skön inredning. 
Väl hemma möttes jag av vackraste himlen.

(null)

Hösthimmel. September.
Satte mig att sjunga igenom sången till fredag ett par gånger. Vill ha den landad i kroppen, få in den i cellerna och hoppas rösten då lättare ska bära den. En sång som är från en död mor till sina barn, som en tröst att kärleken ska bära dem genom livet. Det är starkt, och otroligt vackert. Må jag göra den rättvisa, från själen.

(null)

Ett avsnitt av Peaky blinders, innan sömn.
Och innan mannen sticker på resa. Tänk, att nu börjar det så smått. Känns nästan konstigt att vi snart också ska iväg, overkligt liksom. Vet väl knappt hur en beter sig på en flygplats längre…

Nu blir det lite läsning.
Köpte förresten några nya böcker idag, i väntan på krogbesöket. Ett par av Denise Rudberg som skrivit om krigstidens kvinnor, som jag hörde om. Ska bli intressant att läsa, se om jag kan vända det jag tänkte när jag för några år sen läste en bok av henne. Dessa böcker fick bra kritik i Sanna Lundells och Ann Söderlunds podd. Och varför inte? Hoppas på god läsning och den där längtan som kan infinna sig i en serie.

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: