Ändra inriktning.

(null)

Det finns ett ordspråk, som enligt sägen kommer från ursprungsbefolkningen i Nordamerika, om vargarna som slåss om livets kamp. Den som vinner är den vi matar.
Tänkt på det, att vissa saker en liksom matar sig med fyller bägaren till bredden. Det svämmar liksom över och skapar ångest då inget annat tycks få plats. 
Då får en backa. Ändra kampinriktning, och istället mata den varg som väljer att kämpa för skönare saker. Sånt som ger energi, och plats åt lugn själ och glädje. Vissa saker får en liksom stänga dörren om, när det går. När valet liksom bara är mitt så går ju det, att vända det ryggen. 
Det var dags för det idag. Att ta ett steg ifrån, och välja bättre tankar och inte irritera mig på det jag inte kan göra något åt.  Ni vet, som sinnesrobönen.

Fyllde på med otroligt sköna timmar med dessa vänner ikväll. Från högt till lågt, allvar till gapskratt, samtal i vågor, givande och tagande i berättandet. Louise och Åsa, sådana sköningar! Så glad jag är att få ha dem i mitt liv.

(null)

Bubbel och otroligt välsmakande mat blev det på Izakaya station - trevligt ställe med mysig personal. 

(null)

Hemma igen.
Lite nyheter, lite läsning och bubbelvatten.
Och en liten stunds meditation. Ovan som jag är, blir det kanske tio minuter. Tio bra, rogivande och landade minuter. Allt bättre än noll!

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: