En fin belöning!

(null)

Ibland är det verkligen värt att stressa för att hinna. Hektiska dagar på jobbet som känts nästan övermäktiga på morgonen, men som sedan löst sig med fokus och hårt jobb. Fick till oss välfungerande andningsövningar från onsdagens föreläsning, som jag körde under dagen - för att, som Mia Lundin sa, "jaga bort tigrarna". Och fasen vet, det funkade!
En bra belöning i sig, att det liksom löste sig utmed dagen, men att sen ha ett bord bokat på The view med kollektivet - det var en otroligt fin belöning!

(null)

En otroligt fint inredd loge, en smakfull och konstnärligt utsmyckad meny med goda viner serverat av rutinerad och väldigt härlig personal. Oj, vilken lyxkväll!

(null)

Grannfrun fyllde dessutom år dagen till ära, kunde ju inte bli bättre! Jo, för hockeyfantasterna skulle ju Lakers vunnit för att fullborda kvällen så klart. Jag var nöjd och glad oavsett, även om det hade varit ett plus med vinst.

(null)

(null)

(null)

Patrik.

(null)

Bästa kollektivet, Åsa och Peter.

(null)

En färgglad dag på jobbet, mindre färgglad på hockeyn även om jag lyckades leta fram en rostorange tisha till kavaj och bralla - för en tyst manifestation mot mäns våld mot kvinnor (orange veckan som påminnelse) som ju per automatik blev ett litet stöd för hemmalaget.

Somnade faktiskt när vi kom hem, trots mycket av det goda. Vaknade dock upp vid 03 och sitter nu i fåtöljen. Har tomglott en stund. Ska andas, och sedan försöka få ett par timmars ytterligare sömn.

Kram ❤️ Johanna

Kommentarer:

1 Mie Evnice:

skriven

Vilken lyxkväll! Ser supertrevligt ut :)

Svar: Det var det sannerligen!! 😊
Johanna Roth

Kommentera här: