Inte överväldigad men halvroad.

(null)

Sov ut tills kroppen ville vakna av sig själv även idag. Så skönt att inte ha något planerat utan vakna till ett tomt blad. 

Hostat en del i natt, fått inhalera. Hoppade över min långtidsantibiotika igår då min mage varit knas med smärtor I en månad till och från. Tänkte låta den hämta sig lite, men då börjar lungsen krångla direkt. Varannan dag vill de ha sitt antiinflammatoriska medel, tycks det. 
Nåja. Jag mår okej, lite trött efter avbruten sömn några gånger bara. 

(null)

(null)

Tog lillpåååschen till Mjölknabben och Amys kafé, så härligt försommarväder som en blixt från klar himmel. Härligt att sitta ute och käka god macka och ostkaka (mannen tog smulpaj), titta på sjön, på människorna som precis som vi njöt i fulla drag. Många sommarbilar och motorcyklar där. Mysiga slingriga vägar att köra, omgivna av äppelträd och bokskog, röda stugor och fågelkvitter.

(null)

Blomsterinköp på stan, bollkryzz och solbollar...de är så söta och smarta då de är lika fina när de torkar. Då passar de perfekt att klippa stjälken till mindre vas.

(null)

Köpte ett par nya naturfärgade plädar också. Haft grå plädar i sovrummet vilket ju är helt fel färgmässigt, men har väntat tills jag (som idag) hittade något jag faktiskt ville ha.

(null)

älskar klänning, och kjolväder. Att bara liksom hälla på sig en klänning, så löst och ledigt! Skönt att slippa strumpbyxor onekligen.

(null)

Blev just informerad att en tjej som skrivit på kontot Inte din hora på insta, har blivit avstängd då hon gått ut med en felaktig historia. Kanske vissa delar varit sanna, men inte allt. Hon har lagt till och friserat, alltså ljugit ihop en så sjuk berättelse som nog tagit fler än mig hårt. Bra att organisationen berättar öppet om det, har en transparens att de också gick på det tills de bad om dokument för att stärka historien. Då försvann personen, tog bort sitt konto...
Vem vill liksom berätta något så grovt utan att det är sant? Eller vad i det är sant och inte? 
I alla led finns mytomaner och narcissister som vill vara i centrum, hur sjukt det än är.

Nu ska jag fortsätta i första delen av De sju systrarna. Är inte överväldigad som jag hoppades på, men lite halvroad ändå.

Kram och skön lördag!
❤️
Johanna

Kommentera här: