I solen, med fågelkvittret.

(null)

Första balkongfrukosten för i sommar. Det är alltid speciellt, högtidligt att sitta där. 
I solen, med fågelkvittret som omringar en.

(null)

Körde ett styrkepass och långpromenad efter frukost, bästa sättet att börja dagen på - näst efter sovmorgon då!

(null)

Det har varit en väldigt skön helg, full av både återhämtning och socialt umgänge i en bra mix. Sommarbilsturer, läsning, träning och på kvällarna socialisering med goda vänner. 

Igår kväll fick jag ett mess av vännen Kattis, som undrade om vi var hemma och ville ha besök. Så klart att vi ville! Satt ute i trädgården några timmar, babblade och drack rödtjut. Alldeles underbart!

(null)

Anders & Kattis. 
(null)

Idag blev det en tur till Kronobergs slottsruin, för intag av mycket god våffla med räkröra och färska räkor, samt bakelse och kaffe. Väldigt gott och lyxigt. 

Vi skulle ju firat lilla mamma idag, men hon låg i feber och förkylning igår så vi bokade av. Krogen på logen var planen, men det får vi ta en annan gång. Hon mår bättre idag, tack och lov, så förhoppningsvis kan vi ut och käka som på onsdag kväll istället. 
Hon är ju värd en massa fir. Jag har inte alltid varit en enkel unge. Pigg och snabb och glad som barn, men sjuk jämt. Som tonåring ganska vild och obstinat å ena sidan till fanatisk och fångad av den karismatiska (och då lite galna) frikyrkorörelsen...
Inte lätt att som mamma se på när ens barn så drastiskt förändras. Från någon som tog diskussioner, och som hade alla känslor samtidigt, till en sammanhållen, icke diskussionslysten utan med religiös blick undanglidande person. Till att bli mig själv igen, några gånger liksom på livets vindlande vägar. Hon har haft ett sådant tålamod med mig, alltid fylld av kärlek och med det största hjärtat alltid velat mig väl. 
En så bra mamma, verkligen. 

(null)

Suttit ute mycket av dagen, vill inte gå in...
Får bli käk på balkongen här också, lövbiff och blomkålsmos är tanken. Får se hur jag får till det.

Kram på er!
Joey ❤️

Kommentera här: