Hoppas kunna planera!

(null)

Sitter hemma och jobbar idag, musikrummet är mitt kontor, målar- och skrivrum. Funkar bra även om jag trivs betydligt bättre när jag är på jobbet och gör det jag ska där. 
Här hemma gillar jag att vara när jag är ledig!

(null)

Utsikten är bättre hemma. 
På jobbet ser jag ut på bakgården där det byggs sterilcentral. Inte så snyggt, men jag ser himmelen - och det är ju bra!

(null)

Från tvättstugan har jag utsikt över vår lilla trädgård. Där kan en vila ögonen ibland. 
Längtar till varma dagar och kvällar, när tid och lust finns att hänga där. 
Ser fram emot trädgårdsfester, som vi brukat ha med kollektivet. Vi bjuder då hälften från varje kompisgäng och kombinationen brukar bli väldigt härlig. Det hoppas vi kunna planera för snart!

(null)

Bättre i min arm idag. Kan röra den och klä på mig ordentligt, men den är fortsatt svullen och väldigt röd. Nåja, det försvinner väl!
Jag är i alla fall färdigvaxxad, för detta år åtminstone. Det känns skönt! 

Vi börjar så smått att planera att ses utomhus med kollegorna före sommaruppehållet...saknar det otroligt mycket! Jag jobbar med väldigt trevliga människor som är kul att hänga med även utanför jobbet, en sådan ynnest.

(null)

Får bli en ordentlig promenad idag, vilade efter jobb på grund av ond arm. Men idag får det vara nog, ska däremot vänta ytterligare någon dag innan jag kör styrkepass...funkar nog sådär idag!

Nu är kaffepausen slut.

Kram Johanna ❤️

Kommentera här: