En lite kreativ lördag.

(null)

Det fick bli sovmorgon, ligga-kvar-en-stund-och-bara-slöa-tid och vakna i lugn och ro.
Tog lite frukost innan en fika på stan, traditionsenligt med mor och far. Nu fikar vi inomhus till och med, då paranteserna är fullvaxxade. Skönt. På måndag är det min tur att få spruta nummer 2....! Hurra!!!

(null)

Lite olika vyer från trädgården, och från balkongerna. Köpte lite fler pelargoner idag, till både den östra och södra balkongen. 

(null)

Är väldigt nöjd med det här golvet vi lade för ett par år sedan, betydligt skönare att gå på och bättre på alla sätt. Vi borde lägga likadant på den andra, även om vi sitter där sällan. 

(null)

(null)

Gammalt trätrall som går sönder är mediumkul liksom! Utsikten från den balkongen är ganska skön dock, över sedumtak och en bit av trädgården syns.

(null)

(null)

Det är inte ofta lusten faller på men idag så!
Gjorde kolakakor med jordnötstosca och em annan slags syltkaka med lemoncurd och vit choklad...väldigt mysigt att ägna sig helhjärtat åt något kreativt en stund. 

(null)

Efter nästan tre veckors återhållsamhet med både kaffe och alkohol så fick det bli lite rödtjut vid matlagningen igår. Lisa Ekdahl i högtalarna, och jag sjöng med som en galning medan maten fixades. Mycket bra grej: musik, rödtjut och matlagning!

Ikväll får det bli hemlagad pizza med salami, kronärtskocka och mozzarella. Och kanske det överblivna vinet från gårdagen!

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: