Skalbaggar, larver och mammutar.

(null)

På vår utedag igår hälsade vi också på hos äldsta bonusdotterns svärföräldrars hus, där det är många hästar. Kul att se dessa vackra bestar (!) som låter som ett gäng mammutar när de springer. Mulen får en klappa med tvåhandsfattning...så stora!

(null)

Patrik, Fanny och Victoria (Fannys svärmor) och så hunden Simba. 

(null)

En stund i fina Linnéparken hann vi med innan gårdagens långdag. Leia provade alla små skalbaggar, larver och småhusbesök medan lillebror sov gott i vagnen. 

(null)

Efter många timmar utomhus blev jag till slut lite kall. En lång, supervarm dusch fick det bli, innan tröttheten kom. All frisk luft gör en härligt trött, så det blev inte många sidor i boken innan jag slocknade.
 
(null)

Från utedag till en arbetsdag inomhus idag. 
Tur att det fortfarande var ljust och skönt när jag gick därifrån strax före fem. Så skönt att ta en långpromenad och insupa ljus och frisk luft. Älskar ljuset!
Ett litet styrkepass efter promenaden, kommer nog få träningsvärk i min mage imorgon. 

Rester från gårdagens kräftpaj och ett par knäckebröd fick det bli till middag. 
Samtal om dagen, tankar om nya sjukhuset och förslag som finns. Hjärntrötthet av tokiga, ogenomtänkta idéer där en idé är att göra ett betydligt mindre sjukhus, med färre vårdplatser trots att det 2028 beräknas finnas 40% fler 80-åringar...mer om det i annat inlägg. Blir, som ni nog förstår, otroligt irriterad bara av tankarna på det.

Slutar framför Husdrömmar, idag om en udda idé om ett tiny-hus med kreativa lösningar.

Kram och go’kväll!
❤️ Johanna

Kommentera här: