Sedan drygt hundra år tillbaka.

(null)

Så skönt med en "redig" söndag verkligen.
Lite sovmorgon, lätt träning, en promenad. En lång stund vid pianot, en tvätt att ta hand om och så resten av dagen läsning. 
Läst ut den peppande boken Pesten (eller inte).
Påminner verkligen om dagens pandemi, fast ett annat hygientänk och brist på läkemedel men också med andra restriktioner. Restriktionerna gällde mer de som blivit sjuka som liksom fick leva instängda i en del av staden. Övriga levde också under belägring och kom inte ut ur staden som vaktades med beväpnade soldater. Kanske hade de en bättre strategi som helhet, att en inte fick åka utanför sin region liksom. Men vem vet? Inte jag!

(null)

(null)

(null)

Har inte sett detta hus innan.
Hade ögonen öppna på promenaden, och såg då detta gamla hus eller uthus. Så häftigt att det får stå kvar, med alla sina minnen i väggarna. Som så ofta önskar jag att huset kunde viska, berätta vilka varit där och vad de gjort där. Hur de levde, vad de åt, hur dagarna var. Det står nog där sedan drygt 100 år tillbaka. Häftigt ändå.

(null)

Det får bli några sidor i ny bok innan sovdags.
Men först Mästarnas mästare som uppladdning inför ny arbetsvecka, efter en alltför kort helg,..den har bara sagt swish...!
Tiden går fort när en har det gott!

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: