Inget mer ljud än så.

(null)

En rejäl kraftpromenad direkt efter jobbet, absolut bästa sättet att släppa jobbet och gå vidare med kvällen. Gick i gamla kvarter, så fint med gamla hus och staket. 
När mycket samlas i skallen under dagen behövs det en rensning, en rening.
Tog ett litet styrkepass efteråt också, hade mycket att rensa idag...!

(null)

Efter dusch och mat ville fötterna ha lite kärlek, så snyggt så. Skönt att smörja in, och lacka tånaglarna lite. Fick torka under sista avsnittet på första säsongen av Lupin. 

(null)

En go kväll, med lillbonus som hade lite mer tid att sitta med vid maten. Fint att snacka i lugn och ro, också med pojkvännen som kom. Funderingar på militärtjänstgöring (eller vad heter det? Lumpen?) som ska påbörjas i höst, om det okända som väntar. 
Lite spännande och läskigt på samma gång, såklart. 

Och jag tänker på hur inte pepp jag skulle vara på att bo i tält i skogen, gå många mil med fetaste packningen med skoskavstrasiga fötter, sova i salar med ett gäng andra människor. Hade svårt att som vuxen bo med en annan människa, där på bibelskola i Smålands Jerusalem, Aneby. Med våningssäng, en människa över mig som varje gång hon skulle uppför stegen gjorde så att sängen gungade. Inget privatliv, delade toaletter och duschkö i korridoren, pratande, högljudda människor vid frukosten...
Det var så klart många saker som gjorde upplevelsen värre än den kunnat vara men ändå...insett många gånger sedan dess att kollektivliv vore en väldigt dålig sak för mitt väl och ve.

Oj, vilken ljuvlig lyx att få sitta själv vid frukosten, eller tillsammans med min pärla. Sippa på kaffet i lugn och ro, bläddra stilla i tidningen. Inga mer ljud än det...såååå skönt.

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: