Hundra dagar i veckan!


ikväll blev det trädgårdshäng med kollektivet, Åsa, Peter, Cava och vi. Trerätters där gourmanden Peter stod för för- och huvudrätt som var magiska, och jag stod för desserten.
En lyxafterwork onekligen!
 
 
Råraka till förrätt, Biff Rydberg med pepparrotskräm till huvudrätt och sen en äppeldessert med kokade äppel i vatten, socker, kanel , crunch i ugn av smör, vetemjöl, havregryn och kardemumma och så topping av philadelfiaost, grädde, citron och florsocker. Väldigt fräsch faktiskt!
 
 
 
 
Det var en bra avslutning på arbetsveckan, som återigen inneburit tvära kast, från broms till lite mer fart men ändå inte på det viset vi helst vill. Så många saker som i sig skapar dominoeffekter...
längtar efter fullt ös där vi verkligen har flyt på alla håll, så att vi kan göra patienter nöjda!

 
Att omfamnas i kollektivet (som jag kallar det fastän det kan gå två månader innan Åsa och jag ses) i härlig vårvinterkväll var en lisa för själen. Som en energiboost. 

 
Det gäller att ta in vädret av idag, då det väl vänder igen. 
Ska bli regn och rusk och till och med snö.
Det är lätt att vänja sig vid vackert väder...! Livet känns så mycket enklare, liksom vackrare i sin helhet. 
I dessa tider blir det ju skönare bara för att umgänget till 99% sker utomhus, det är liksom fint att inte behöva ha hela garderoben på sig ju. Men, det går ju det med. Är alternativet att inte träffas så är det garderob på, hundra dagar i veckan!
 
fredagkväll. Och jag är trött, efter jobbvecka, mat och vin. Längtar efter frisörbesök i morgon bitti. Kanske en tur på torget, och sedan lite pynt av påskris. En längre promenad, kanske en stund vid pianot. En oplanerad lördag!
 
kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: