Liv, skratt, värme och bus.

(null)

Är lycklig efter två ljuvliga dagar här på Österlen, i perfekt väder, med bästaste vännerna. 
Så mycket skratt och galenskap och allvarliga samtal om livets dalar och toppar, i en blandning som bara går att få med människor en känner väldigt väl. Så tacksam, och så varm i själen. 

(null)

I 25 år har vi känt varann, den här människan och jag. Är oerhört glad för det, att jag fått vara en del av hennes liv sedan 1996 - när vi klev in i aulan på vårdhögskolan för att påbörja sjuksköterskeprogrammet. Då kände vi igen varandra från året innan då jag gjort praktik där hon jobbade, och vi fann varandra direkt. 

(null)

(null)

(null)

Cyklade en fin runda in till Åhus ikväll efter bilutflykt på dagen. Åt gott på Åmund och givetvis intogs den "lilla nätta glassen" på glassbåten i hamnen. En kula är som tre normala typ. Gott dock, väldigt gott!

(null)

(null)

Spelade När då då, på lag, och skratten avlöste varandra, även om vi just här ser väldigt allvarsamma ut.

Hade svårt att somna igår. 
Tänker att det var alla intryck, fastän människorna var välkända. En utflykt till Skåne känns plötsligt som en jättegrej, minsta ljud, blomma, kurva på vägen ska in i huvudet och bearbetas. En är så ovan vid intryck efter pandemin så allt som händer ska manglas i huvudet innan avslappning är möjligt. Ändå så värt det. Sover gör jag en annan gång. 
Så underbart härligt med nytt, med liv, skratt, värme och bus. 

I natt somnar jag nog, uppfylld.

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: