Hur lätt att välja?

(null)

Så kom då värmen igen, efter något svalare dagar. En espresso på garagetaket, benen på en stol och kjolen uppdragen…skönt läge! Snart med en bok i handen också. Är inne på tredje delen av Lucinda Rileys sextett, förmodligen blir det också släpp på den sjunde som ligger klar. Det ska tydligen varit hennes vilja innan hon nu dog, alldeles för tidigt i cancer. Har införskaffat mig alla, för tänker att de kan ta slut fort. Har bekantat mig med figurerna, i alla fall tre av dem än så länge, och jag gillar att följa dem, få ihop kopplingarna emellan dem och se hur det går på deras livsresor. 

(null)

Har uppehåll med långtidsantibiotika sedan förra måndagen, och blir direkt sämre. Hostar mer på nätterna, och känner sedan igår också att det samlas mer i lungsen, bröstkorgen. Skulle hålla uppe i två veckor, men det går inte. Vill inte riskera lunginflammation eller att behöva sitta uppe nätterna igenom för att få luft. Får hoppas magen fått sin vila nu. 
Hur lätt är det att välja mellan seglunga och tokont…? Sådär!

(null)

Kanske är det för varmt i solen, får bli flytt till skuggig plats inom kort. Ska bara suga i mig lite sol först!
Satt inne på förmiddagen, skickade mitt första manus till två förlag till, och skrev någon timma på manus nr två. Tänker mig mer skrivtid i stugan, bästa stället för sådant. Att sitta i uterummet och titta ut över ängarna samtidigt som orden, minnena och historien trycks på papper. Bokstav för bokstav, ord för ord. 

(null)

Ikväll ska vi ha gäster i trädgården, njuta av sol och god mat. Passar väldigt bra att det blev lite varmare onekligen. 
Och att jag har semester passar alldeles otroligt bra!

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: