Fotboll, iskaffe och finbesök.

(null)

Det är nu dags för Sverige att göra två mål, enligt min tanke…
Vi sitter här med tvärdrag, med öppna fönster och dörrar överallt, för att försöka nå någon slags temperaturnedgång. Och så har vi finbesök, av bonussonen Dante, som extra krydda för dagen. Det gjorde dottern piggare, som drabbats av en hederlig förkylning (inte covid19, TACK OCH LOV)! Nu kan det bara bli bette:-)
Dante stannar några veckor, känns också fantastiskt att ha alla nära!

(null)

Vi fick iste, på espresso och havredryck ikaffe….riktigt gott och svalkande! Har för avsikt att gå en sväng även denna dag men det får nog bli senare för att inte försmäkta som Olaf i Frost…
Tånker att det väl knappast är svalare där matchen är. Fattar inte hur en kan uppbringa styrka och ork för nittio minuters spel. Starkt jobbat!

(null)

Intog frulle på balkongen, då det ännu var behagligt men fick dock kisa i solen. Njöt av kaffe och sojgurt med mango, cashew och solrosfrön, kokosflingor och honung - en av mina alternativa frukostar. Bytt från havregurt, som jag egentligen inte tycker är supergod, till sojgurt. Den är mer lik vanlig Yoggi gjord på komjölk, medan havregurt är lite mer träig. Hur som så gillar min mage båda, men inte komjölksgurtar eller komjölk. Varför har jag inte en aning om men jag kallar det beprövad erfarenhet.
När jag använder grädde eller creme fraiche kör jag sedan många år laktosfritt, vilket också är en magräddare. 

Jaha, Sverige….nu kör vi två mål….!!

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: