Förvänta sig underverk!

(null)

Trots party i fredags var jag faktiskt urpigg igår. Vaknade tidigt och ville bara bli av med uppgiften "städa ur råttspår" ur källaren. 
Vi dammsög, torkade, undersökte tills inga spår fanns kvar, så hoppas vi att det var de två vi fångat och att det inte kommer fler…!

(null)

(null)

Var sedan ute i stort sett hela dagen, i vackraste sommarvädret. 
Satt i skuggan med mamma, Göran och Patrik och avnjöt nybakade ost- och skinkgifflar, mjuk pepparkaka och kaffe.
Min käre far åkte igår iväg med sina gamla lekkamrater till Karlstad. Tidigare har alla kört mc men pappa lade den på hyllan när han fyllde åttio, så nu tar han bilen. De ska hänga på hotell, utforska staden och ha goda dagar är planen. Gillar det, att han tar en tur varje år med eviga vänner. Fint ju!

(null)

Mannen min.

(null)

Mor och jag tog en liten biltur till Signes trädgård (mysigaste namnet ju) för att se om det fanns några växter som gillar skuggsida. Upptäckte där vi satt och fikade, att ett litet ställe bakom poolen var helt bart så när som på några ensamma förgätmigej. 

(null)

Det fick bli några av denna sort,  så får vi se om det kan bli lite snyggt även där i stenpartiet. Mysigt att plantera ju, att gräva, pilla ner i jorden och förvänta sig underverk!
Köpte ett par nya balkongblommor också, stjärnöga, i två olika lila kulörer. 
En otroligt välsorterad och inbjudande butik med mycket för balkong och trädgård men också väldigt mycket inomhusväxter och krukor i mysig blandning. Dit blir det fler besök!

(null)

En promenad fick det bli också, och sen ett par timmar med bok i solen, för att efter dusch sitta på balkongen ett par timmar under markisen också. Ville aldrig gå in!

Haft sådan skön energi idag, men sitter nu med tråkig magkatarr. Det ger sig inte riktigt. Blir läsning en stund tills värken lugnat sig, det är bra medicin.

Kram och glad nationaldag på er!
Ikväll sjunger en av mina favoriter på teve, Lisa Nilsson. Det ska jag absolut avnjuta!

❤️
Johanna 

Kommentera här: