Fastnar i groparna.

(null)

Gick min dagliga promenad, och sprang också en liten bit, igår. Sommar i P1 i lurarna, småpauser för fotografering, och sköna steg.
Fann detta hjärtat på vägen, som liksom sa hej. Det fick följa med hem, tvättas av och fick hedersplatsen i uterummet. Nu kan det välkomna oss varje gång vi kommer hit.

(null)

Idag regnar det till och från, och rastlösheten gör sig påmind. Fick till slut ro att skriva lite, på manus nummer två. Dispositionen är svårare denna gång, men tror att jag kanske hittat formen. Redan skrivit om en gång, men är nu inne på redigering nummer tre. Kanske är det den linjen den ska gå, vi får se. 

(null)

(null)

Igår var vädret fantastiskt.
Så skönt att vara ute hela dagen, och njuta.
Ska snart sätta på mig träningskläderna och ta en kraftpromenad även denna dag, trots ickelust. Dock är motion bästa medicinen mot rastlös själ. Skrivit klart för nu. Fastnar i jobbiga minnen, och skaviga gropar. Det lossnar rätt som det är. 

(null)

(null)

Körde en runda, mot Bösebo (hur mysigt namn?!) och Hultsfred. Krokiga vackra vägar, gamla slitna hus, en del till synes övergivna. Väl framme i hultsfred tänkte vi oss en trevlig liten lunch på något café men utbudet var skralt. Det café som fanns hade väldigt tomma hyllor som inte lockade till köp, så det fick bli lunch på något som hette Hulingen. Förmodligen en gammal rockklubb, enligt bilder på väggarna, annars andades allt 70-80-tal med mörka  väggar, mörka möbler och heltäckningsmatta i vinrött. Maten var heller ingen hit men en liten munsbit gick ner. Köpte hallongrottor från Coop (som var väldigt fin!) som vi sedan inmundigade här hemma till eftermiddagskaffet. Fint att se sig om hur som haver!

(null)

Så sitter jag här med skrivkramp och känslan av att det inte är vidare bra. Låter det vara en stund, och ger mig ut i osäkert väder.
Kanske får jag i alla fall en mindre rastlös kropp efteråt!

(null)

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: