Som han med hundögon stilla ber om.

(null)

Dagar kan vara så olika. Eller lusten och energin som liksom gör dagarna. 
Vissa dagar har en hur mycket Lust som helst och får massor gjort medan andra får vara endast återhämtning. 
Igår var en energifylld dag, med bakning, städning, lite strykning, långpromenad, presentfix och sång. Älskar de lustfyllda dagarna, och omfamnar de slöare och nödvändiga också. 

(null)

Idag är det en slö dag, sovit länge (somnade förvisso vid halv 3) och funderar nu på kaffe och min sojgurttallrik till frulle. 
Åt fantastiskt god mat hos vänner igår, satt och pratade och bara intog livet av att umgås på normalt sätt. Så värdefullt och så efterlängtat. Det är åter behovet av att krama om vissa människor som känts som den största uppoffringen. Som att vi behöver beröringen från somliga, medan de här slentriankramarna faktiskt kan vara. Det går lika bra att säga hej, att vinka, eller armbåga då. Tänker att det ska få fortsätta vara så. Vi kanske får selektera även framledes. 

(null)

Annika & Sven.

(null)

Det blev grötbullar igår, sambons favorit och som han med hundögon ibland stilla ber om. Receptet är sjukt enkelt, jäsning bara en gång och de är mycket goda…pjäsmiga som få! (För dig som är mindre bevandrad i Mohedamål så betyder det luftig, fluffig = GOTT!)

(null)

Ett gammalt recept kom till heders, sega chokladrutor. Fint som snus.
Funnit baklust igen, efter många år i träda. Finns fördelar med lugnare liv, mindre planerat. Då finns det utrymme för spontanaktiviteter. Tror det är välgörande och lugnande.

(null)

Blev lite extra lycklig när det bjöds klassisk cheesecake…jisses vad det är gott! 

(null)

Idag blir det en slöare dag.
Kalas för bonusbarnbarnen, och sedan häng med min älskade unge och hennes sambo, vännen Göran och min kärlek. Lite matlagning, vin och spel kan bli fullt möjligt.

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: