Fylld av det fina.


(null)

Tar in att det fortfarande är nästan tjugo grader varmt, när klockan gått över till nästa dag. 
Njuter av sköna kvällar, av att umgås med tjejerna i familjen, pojkvännerna och en god vän till dem. Så fint att samlas, få ta vara på kvällen med käk, dryck, brädspel, sång och sittdans. Vad behöver en mer…? 

(null)

Det blev högrevsburgare, halloumi till vegeterianen, grönsaksspett, spetskål, ugnsrostad potatis och ett par olika såser. Och rabarber- och vinbärspaj som var en väldigt fräsch kombination, lite syrlig mer än söt.

(null)

I en värld som är upp och ner, där miljöhotet svävar över oss ständigt och slår med släggan mot moder Jord, obarmhärtigt - så finns det njutning och vackra stunder. 
Än är det tid att ta in det här, hos oss. Men ändå. Så fort ett liv kan ändras, så fort allt kan raseras och slockna. Det gäller att tacksamt möta dagen, och ta vara på det vi har. Och inte minst- ta vara på varandra och inte ta varandra för givet. På ett ögonblick kan det förändras.

(null)

Fanny, Fanny och Felicia.

(null)

Oscar.

(null)

Simon och Frida-Hedvig.

(null)

(null)

(null)

Tack livet, för att jag får ha en sådan här sommar efter en galenpandemi, mitt i en möjlig apokalyps…ändå så känns det som att hopp, lust och ljus återvänder på många sätt. 
Så länge det varar vill jag verkligen ta vara på att hänga med nära och kära, uppskatta blommor, musik, mat, skratt, närhet och kärlek. 
Se det lilla i allt det stora. 
Ikväll har jag sugit in allt i varje cell, är fylld av det fina - med de fina.

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: