Det är ju ändå sommar!

(null)

Idag blev det lunch på stan med älskade mannen min, för att få komma ut lite. Suttit instängd på mitt rum på jobbet, med stängd dörr då jag mest pratat i telefon. Funkar bra men blir lite klaustrofobiskt, så paus behövs. 
Åt på Shady burgers, jag halloumiburgare och mannen cesarsallad. En lunchpaus i solen. Perfekt liten dejt som gav energi för resten av dagen.

(null)

Blominköp av okänt slag, men söta ju! Lyser upp lite, och kanske håller de några dagar när temperaturen gått ned lite. 
Hade energi till lång powerwalk, eller kraftpromenad, idag…så skönt! Körde ett styrkepass innan också så lite dubbel träning då det blev snålt igår.

(null)

Lyssnar nu på Vikingarna i Allsång på Skansen. Farmor skulle sett och hört det, då skulle hon dansat och sjungit med. Hon älskade Christer Sjögren och tyckte att han var galet stilig. 

(null)

Tittade till farmor Majas och farfar Tages grav och på väg dit blommade denna skönhet. Skogslyckans kyrkogård är verkligen vacker och välskött, fint att gå runt där och bara titta i tystnaden.

(null)

Ansat frillan idag också, välbehövligt och superskönt. Den där centimetern som växer på en månad kändes jättelångt…! Vet inte om solen gett extra gödning men mössigt var det, och den är nu borta. Det är ju ändå sommar!

Kram Johanna❤️

Kommentera här: