Den behöver sitta här lite.

(null)

Idag blev det bara en kort promenad, kände direkt att jag var för trött i kropp och knopp. Det blev liksom inte bra, så nu sitter jag i trädgården i ljuvlig julisol och njuter en stund. 
Ofta är motion rätt medicin, nästan alltid, men när kroppen inte alls vill behöver jag också lyssna även om det är tråkigt. 
Den behöver sitta här lite.
I grönskan och vinden, i värmen och suset från trafik och fåglar. 
Min dotter och hennes sambo är i stugan, i naturens tystnad. Är Avis faktiskt, längtar efter den fantastiska stillheten. 

(null)

Blir ofta sådan här efter socialisering, hur roligt det än är. Då ber kroppen mig att stilla mig, inte hetsa, inte göra allt och lite till. Väldigt svårt att infria det på jobbet så då får det bli nu. Hade tagit upp torskrygg till kvällen, får väl se vad jag orkar göra. Grönsaker och parmesanbädd på torsken går ju smidigt dock, och är också en slags terapi. Händerna gillar att jobba i köket då, oftast, för då får huvudet vila.

(null)

Satt här på lunchen, med en sallad, och njöt i lagomvarmt väder. Hoppas kollegorna som gick på semester nu får lika härligt väder, om än inte plus 30 grader. 

(null)

Såg klart första säsongen av True detective igår, den är så jäkla bra! Nu vet jag inte vad vi ska påbörja riktig. Haft några serier vi påbörjat med struntat i så vill ha bra tips tack. Deckare eller drama vill jag ha!

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: