De starkaste jag känner.

(null)

Sover oftast ganska dåligt, men när jag någon gång får den där långa, sköna sömnen blir jag  desto gladare. Sovit över åtta timmar i natt, kändes så välbehövligt och skönt! Vaknade dock hes, tror att fläkten ställer till det lite. Går inte att sova utan den så får hoppas att det lägger sig. Har sånguppdrag på lördag, har förmånen att få sjunga på ett efterlängtat bröllop som redan blivit inställt två ggr på grund av pandemin. Måste vara fit for fight då ju, så får slopa fläkten i slutet av veckan.

(null)

I går förmiddag tog vi en kaffe med mor och far under vårt sedumtak i trädgården. Enda stället som går att sitta på när det är så varmt. 
Mitt på dagen satt jag under markisen och läste, skötte om fötter och fixade naglar, drack mitt kaffe och njöt. 
Tog pizzor med oss till Solvrån på kvällen, till vännerna Niklas och Connie med dottern Anne. Ännu en magisk kväll med fina vänner…så härligt!

(null)

Vännen Cornelia njuter livet.

(null)

Och här är de, förmodligen de starkaste jag känner. Som kämpat med så mycket motgångar, och som övervunnit dessa och nu står stadigt på marken. Tacksam att ha dem i mitt, vårt liv.

(null)

Lille Olsen var på kelhumör, så go liten en.

(null)

Ännu en dag att vara tacksam för, att ta in och njuta av de där andra dagarna när det grå lägger sig över oss. 

Nu blir det balkongfrukost och sedan träningspass och promenad. Kanske en tur med lillpåååschen för att käka lunch någonstans senare. En bättre söndag!

Kram ❤️Johanna 

Kommentarer:

1 Hanna Karlsson:

skriven

Vad roligt att du ska få sjunga på bröllop. Tror också hesheten har med fläkten att göra. Ungefär som man kan få ont i halsen av AC. Härliga planer du har för dagen. Jag ska alldeles strax ta tag i min träning. Idag ska jag springa långa intervaller på vårat löpband.

Svar: Verkligen ljuvligt!
Kan vara så. Hesheten släppte när jag steg upp så det var ju bra, men blir ingen fläkt natten till lördag:-)
Heja dig!!!
Kram🤗
Johanna Roth

Kommentera här: