Bröllop och magi.

(null)

Sovit otroligt gott i natt, verkligen värdefullt efter trött vecka med ständigt för lite sömn.
Lugn långfrukost innan kropp, knopp och stämband skulle mjukas upp och förberedas.
Hade äran att sjunga på bröllop, för ett väldigt vackert brudpar! 
När jag kom in blev jag lite smyg dock då kyrkan verkligen luktade fukt - inte astmavänligt ett dugg. Det visade sig att de behövt torka av alla bänkar, ställa dörrar på vid gavel och blåsa ut fukt med fläktar för att kunna ro dagen (och framförallt musiken) i hamn. En annan mic fick letas fram då den antagligen var fuktskadad, och flygeln hade sänkt sig Gick ändå hyfsat, och bröllopet var en lite förvirrad men avslappnad och rolig tillställning då prästen blandade ihop ordningen lite. Nåja. Bröllop blev det, vigselbevis fick dem och väldigt fina - det var de!

(null)

Igår kväll var det återigen en magisk kväll, som gjorde det svårt att gå in. Himlen djupblå och vid elva var det fortfarande 25 grader varmt. 
Det är ju ändå härligt. 
Och att varje morgon under flera veckor ha kunnat njuta av utefrukost - det är också magi. 

(null)

En lugn kväll väntar, med hämtmat och kanske en film. Såg filmen Chernobyl igår, en väldigt stark rysk film, lågmäld och icke-teatralisk. En vidrigt bra film, kan en säga.

Vi har just bestämt att mor och far kommer på grillkväll imorgon, för att hänga lite med barnbarnet Frida (och oss) innan de glider ner till Malmö igen. Ska slänga ihop en rabarber- och vinbärspaj nu så vi har lite eftergott imorgon!

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: