Älskad där du går.

(null)

Fick middag hos mina fina föräldrar efter jobbet. Är hemma själv då mannen är på grabb-bus (gubb-bus?) på västkusten några dagar, så då blev jag omhuldad av mor och far. En sådan lyx! Fick fantastisk god kycklingpaj och ris à la Malta med körsbärssylt…shit så gott och så mysigt. Så tacksam att ha dessa föräldrar, som de alltid funnits och stöttat mig…TACK!!  

Lyssnat på Babben i framgångspodden, där hon uttryckt till sitt barn att "du vet att du är älskad där du går va?". Alltså oavsett vad du presterar så är du älskad för att du är du. Så har jag haft det, och känner fortfarande. Mina föräldrar är verkligen sådana klippor!
Och jag hoppas att min älskade unge vet precis det, att hon också är älskad bara av att hon är. För att hon är. Bästa ungen ! Och så viktigt att känna det, att oavsett så älskar jag alltid henne.

(null)

Vattnat i trädgården och balkongerna, ansat bland blommorna och fixat en stund. Sitter nu i min favoritfåtölj och njuter en stund innan sovdags. Är nöjd över dagen, att ha fått lite tid med kollegorna över en kaffe. Skönt att socialisera lite med ett gott gäng. Märker att jag saknat det denna märkliga pandemi, där jag ofta suttit ensam på rummet och käkat. Vi behöver vårt sammanhang, våra små stunder där vi ser varandra. 

(null)

Jag vet, borde klippa denna vildsinta palettblad men älskar den…! Den växer uppåt och nedåt på samma gång. Som ett bus, och bus är bra.

(null)

Nu blir det läsning, synd att en inte har så mycket tid att läsa på när en jobbar. Det är ju en av de bättre sakerna i livet helt enkelt. 

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: