Tids nog.

(null)

Suttit inomhus och jobbat, i mitt musikrum, och sett snön virvla runt. Kan det få ligga kvar nu några veckor så tror jag att Moder Jord blir lite glad. Och även en del av oss. Det är ju helt klart opraktiskt, som jag sagt förut, men vackert...det är så vackert. Det ger marken vila och ögat ljus, och bäddar in det grå i sitt vita fluff. Tror att våra själar behöver det, för att pausa vår längtan efter våren. 
Den kommer tids nog. 
När jorden fått vila.

(null)

Ljuset är nästan blått. Ser kallare ut än det är. 
Lundell i öronen. Har ett behov av honom igen, av hans vemod och lugna melodier på plattan Telegram. Tycker att han sjunger bättre än på länge dessutom, mer rent ljud. 

(null)

Blev så trött av promenaden. Halkar inte med mina fodrade martens men ack vad tunga de är. En klar nackdel. Passar bäst som ut-och-grilla-och-inte-gå-så-långt-doja typ. 
Men hellre tungt än brutna ben, å andra sidan.

(null)

Det var ganska skönt att vara hemma idag som omväxling, ända tills systemet hakade upp sig och gjorde journalen seg som kola. När byten mellan vyer tar tio sekunder att ladda upp så kokar mitt huvud. Lade ner lite tidigare, och gick ut.
Ska ta med datorn till jobbet imorgon så kanske den hittar ny laddning, vad vet jag!

Längtar efter vaccin nu.
1.86% av befolkningen har nu fått ta del av det, och det är alltför få. Hoppas det händer något positivt från nästa vecka så att all sjukvårdspersonal och 70 plus (och riskgrupper såklart!) ska ha fått det snaaaaaart! Tänk att bara få leva lite, lite mer som vanligt. Att kunna ses över en kaffe med sina vänner - inomhus. Tänk!

Nu ska jag läsa lite innan det blir dags för varma mackor minsann!

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: