Som världen behöver det!

(null)

Tulpaner på upphällningen liksom. Så vackert ändå när de öppnar sig så och tar vara på det sista i livet innan bladen slutligen faller. 

(null)

Ännu en galendag på jobbet (fast hemmakontoret). Halkan har inte direkt gynnat ortopeden om vi säger så. Synd om patienterna som ibland får vänta, till och med vända om när de väl kommit hit.
Och synd om alla som väntar på sina planerade operationer, som skjuts fram på oviss tid. 

Oj vad jag önskar, och hoppas, att regeringen skulle ta ett helhetsgrepp avseende extrafeta löner för framförallt dem som jobbat i covidvården. 
Även övriga sjuksköterskor och undersköterskor inom regionerna är värda betydligt högre lön. Att det behövs personal är vi alla ense om, och den behövs även efter covid! För att orka måste alla få ta ut inarbetade timmar, semestrar och dessutom få känna uppskattning i form av högre lön. En hel del regioner tar egna grepp och det är ju bra, men det borde göras centralt för att visa verklig uppskattning för det som varit och för det som komma skall.
Vilken grej det vore! Som en revolution!

(null)

Kände mig helt snurrig efter jobbet idag...
Vilade från motion, lade mig i soffan under min gula ullfilt och glodde på två avsnitt av Virgin River...så bra med något utan ond bråd död och psykisk terror. Vet inte om jag blivit ännu mer känslig med åren, men tar ibland så illa vid mig av vissa serier och filmer. Drömmer ofta och stissar till det så att det blir för jobbigt. Fick många tips på nya serier idag, tack alla! 

Imorgon hoppas jag att installationen av Biden går lugnt och fredligt till. Som världen behöver detta byte!

God natt!
/Johanna❤️

Kommentera här: