Som en fläkt av medmänsklighet.

(null)

Ibland blir en sådär varm i själen. 
Av små oväntade händelser. Ett mess, ett mail eller en kommentar på bloggen (mest så nu för tiden ju då vi inte ses IRL på samma sätt). 
Det är fint när människor tar sig tid att förmedla en tanke, tycker jag. Så lätt att tänka utan att göra något aktivt av tanken, så när den kommer i skrift eller muntligt förmedlad så känns den. Som en fläkt av medmänsklighet. 
Så viktigt ändå, att vi faktiskt gör just så. För att glädja andra, ge feedback och en liten gnutta av oss själva just där och då. 

(null)

Idag har kollegan Malin och jag jobbat ihop. Vi har för avsikt att göra det en dag i veckan, för att prata ihop oss och för att vi behöver det. Så känns det. Väldigt mysigt att få blurra, planera och tänka ihop direkt istället för över telefon. Också väldigt skönt att få se hennes sköna nuna!

(null)

Ikväll blev det Palak paner här, väldigt gott ju med ingefära, vitlök, koriander och massa godsaker. Funderade vad som gjorde att det inte smakar som indiska krogens variant, som liksom är sötare, men vet inte riktigt. 
God var den oavsett!

(null)

Ett träningspass i Fridis rum, får se om träningsvärken blir lika grym denna gång. Hade svårt att sätta mig igår på grund av ljumskont, men säkert bra tänker jag. Idag blev det mer överkropp än ben, kan vara bra med variation.

God kväll från soffhörnan!

Kram ❤️ Joey 

Kommentera här: