Mild fläkt mot forna dagar.

(null)

Fick ju bästa surdegsbrödet av god vän igår. Det är alltså makalöst gott, med sin lite frasiga yta och mjuka, saftiga inre. Perfekt till soppa verkligen, som jag lagade igår. Potatis- och purjolökssoppa med sötpotatis och chili. 
Just nu är soppa extra mysigt till kvällsmat, eller middag, beroende på vad en benämner det där kvällsmålet. Men soppa ja. Det är liksom extra gott kalla dagar onekligen.

(null)

Sannerligen hektiska dagar nu när halkan slagit till. Lite fundersam på att ta en långpromenad även idag men det går ju inte att låta bli. Igår fick det bli styrkepass efter all hantering av akutoperationer som berodde på halkan. Men idag kliade det i varenda cell efter promenad!! Så härligt och friskt, lite bitigt och så väldigt vackert.

(null)

Är riktigt trött i skallen ikväll. När det är full rulle går det ju på någon slags extraväxel men efteråt känns det som ett slag i skallen.
Lite extra känslig efter veckan med lite klent huvud och lungs, antagligen. 
Funderar, som så ofta, på hur tacksam jag är för långtidsantibiotikan jag fick för drygt 1.5 år sedan. På hur det verkligen förändrade livet, och gjorde allt så mycket enklare. En vanlig liten snuva förr ledde till många veckors sämre lungor och långdragna infektioner. Nu har jag dippar på någon dag, någon vecka och då är det bara som en mild fläkt mot forna dagar. Helt ljuvligt!

En liten whiskey och läsning medan mannen kollar hockey, det blir bra det.

Kram på er!
❤️
Joey

Kommentera här: