Det som gör en glad.

(null)

Det är ändå rätt skönt att julen är utstädad och tulpanerna gjort sitt intåg. Lättar upp och ger färg, hopp om krispigt liv på något sätt.

(null)

Lägger mycket pengar på blommor. För att det gör mig glad. Tänker att det är viktigt att försöka göra just så, att göra det som gör en glad.
Som att gå en långpromenad varje dag, eller varva med ett träningspass samtidigt som bästa musiken, en trevlig podd eller en vän finns i örat. 
God mat. En vill ju äta det som är gott, oavsett vad det är. Det blev ärtsoppa och pannkakor här ikväll, och det var ren njutning faktiskt.
Att läsa en god bok, se en bra serie eller en film. 
Var och en behöver hitta vad det är som behövs för att göra livet lite bättre. 

(null)

Jag vaknade sjukt trött och nästan arg idag och det tog lite tid innan dagen kändes okej. Tre koppar kaffe, prat med min fina kollega IRL och musik gjorde att själen mjuknade lite. Men kanske var det mest acceptansen. Att ja, det var en tröttseg dag och det fick liksom vara så. Det är ok att inte vara på topp jämt, och det går ju över. 

(null)

Blev överraskad idag, och fick då lite balsam i själen. Som tack och gott samarbete...det gjorde mig glad!

(null)

Mätt och go, och ganska glad efter dagen med kollegan, promenaden och så prat med mannen min. 

Vi ska se sista avsnittet i den sjukt psykologiskt jobbiga serien Sharp objects. Riktigt bra men så jobbig, som triggat drömmandet i natt...
Får bli lite läsning i Vardagar 2 också. Lite lagom sura, bittra, småroliga och vardagliga reflektioner av Lundell.

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: