Mindre snurr efter kvällen.

(null)

Ljuvliga blå himmel, som liksom lyste upp världen efter jobbet. 
Fick energi att åka och handla, ta en promenad och sen vila mig i fåtöljen en stund.  Så skönt att ladda batterierna.

Det har varit en hel del som snurrat ett tag. Funderar mycket på hur jag varit som barn, som ung och vuxen med mitt, som jag fått höra, Allt eller inget-sätt att gripa an livet på. Med åren har det lugnat sig i stort, men energimässigt är det sig ganska likt fortfarande. När energin finns passar jag på att köra på, när den sackar så bubblar jag in mig och tar det lugnt. Förr levde jag mer ut det i konstiga beslut, i berg- och dalbanor och osmarta val.
Tänker också mycket på hur jag varit som mamma till min älskade dotter, om jag kunnat gjort annorlunda, vad jag gjort bra och vad jag  gjort mindre bra. Hur det påverkat mammarollen att ha med sig det bagaget, och hur det påverkat min egen dotter framåt i tiden. Såklart har det också påverkat bonusbarnen jag haft omkring mig, men de har också haft andra föräldrar som omfamnat.

Det snurrar och får göra så. 
Är stolt över min dotter, som liksom vågar möta en utredning, som vågat ta emot resultatet och som nu säkert centrifugerar en hel massa i sitt huvud. 
Ibland är det bra med snurr, det kan göra att saker hamnar rätt till slut, liksom landa i att det som är - är okej. Det är bra, fastän det ibland är annorlunda så är det helt i sin ordning.

(null)

(null)

Skön prat- och matkväll med goda vännen Ulle. De här stunderna är guld värda, att få känna samhörigheten, stödet och kärleken från en bra människa. 
Det blir mindre snurr efter en sådan kväll, och det är skönt.

(null)

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: