Min ibland utomordentligt rastlösa själ.

(null)

Efter några dagars ledighet var jag tillbaka på jobbet. Så otroligt skönt att få ett par dagar efter jul, att liksom mest bara vara.  Att ta promenader, träna, umgås, läsa och kolla på Harry Potter…sett fyra stycken lika många kvällar i rad. Älskar dem!

(null)

Fullt fokus idag på att försöka kalla det som går att kalla i närtid. Svårt att riktgt våga fullt ut i denna förunderliga värld med pandemi och halt underlag att förhålla sig till, som kan kasta planeringen över bord på ett ögonblick.
Tycker att jag skaffat mig en överblick idag, fortsätter imorgon, och håller tummarna att det ska hålla!

Någon dag när jag landat i ett sug, och behov av fokus på ingredienser ska jag ta fram min nya receptbok. Har provat några tidigare, då hämtade från instagram där Camilla Hamid lägger upp alla recept. Boken är fantastiskt vacker, med prepp, förklaringar, vackra bilder och fint, tjockt papper. Bara det!
Att ägna sig åt bakpill när det kan svaja runt omkring ibland, eller bara för att hitta annat fokus, det känns bra för min ibland utomordentligt rastlösa själ. 

(null)

Hade tänkt ta ner julen, men den får vara till söndag i alla fall. Stillar mig och sätter mig ner efter intag av grönsakssoppa.

Imorgon åker min älskade Frida-Hedvig tillbaka till sin Oscar i Malmö och vi drar till landet-landet. Till tystnaden och lugnet, till brasan, miniformatet, raggsockorna och att ännu mer bara vara i stunden. 

Kram ❤️ Joey 

Kommentera här: