En finfin dag!

(null)

En verkligt trevlig julafton blev det, med dottern Frida-Hedvig, bonusdöttrarna Fanny och Felicia, sambon Patrik, bror Johan, far och mor. 
Härlig stämning, fantastisk mat och klappar, skönt häng, skratt, musik, spel och snack. Och givetvis, Karl Bertil Jonssons julafton.

(null)

Fader Patrik och döttrar. 

(null)

Mor Johanna och dotter.

(null)

Matintag.

(null)

En liten kupp blev två otroligt fina raggsockor till dottern.
 Ibland måste en vara lite galen. Kontakta dem en liksom har där någonstans, och har tänkt på av olika skäl. Hade jag inte gjort det hade jag inte fått veta att hon som kontaktades blev uppriktigt glad för frågan om att hjälpa mig med sitt kunnande. Och jag hade inte fått se en så rörd, glad unge! Ibland kan små knasigheter leda till så mycket bra, så tack du människa! För din omedelbara vilja att fixa och  för din värme!

(null)

En liten promenad fick det bli i kalla eftermiddagen, med knarr under skorna och frostnupna kinder. Faktiskt alldeles, alldeles underbart!

(null)

Medan hemmet fylldes av sång och musik av brorsan, Fridis och mig satt våra största fans bekvämt och lyssnade…hur söta?!? Bästa supporters genom livet, alltid!

(null)

Helt magiskt att dra loss ett par timmar i musikens värld!

(null)

Oscar kom framåt kvällen, och brädspelen (nya för dagen) åkte fram: vem vet mest och På spåret. Härlig avslutning på lång dag, med värme i hjärtat över att det blev så bra det kunde trots restriktioner och att inte alla kunde vara med på grund av det (AK, du var saknad!!)

Men tack livet.
För en finfin dag.
För mina människor.

Puss och kram ❤️ Joey

Kommentera här: