De där icke förväntansfulla.

(null)

Tog en promenad till Coop. 
Gick och tittade in i vackra julpyntade fönster, där ljusstakar och stjärnor samsas om utrymmet. Gick sakta, tog in och njöt av ljuset. 
Tänkte att jag inte orkade träna, bestämde mig för att det fick vara så. Skulle städa min del och sen slappa. 
Efter städning så kom dock lusten, så det fick bli ett styrkepass på gymmet. Ibland är det bästa passen, de där icke förväntansfulla. 

(null)

Vet inte om ni följer musikhjälpen eller ser lite ibland. Eller inte alls. Hur ni än gör så finns det möjlighet att gå in och önska låtar, eller skänka pengar på annat sätt - allt för att barn världen över ska få vara barn och slippa arbeta för att försörja sig och sin familj. Så om ni har en femtiolapp över - önska en låt vettja och bidra till något bra!

(null)

Funderar mycket på det här med vaccin Och jag förstår inte motståndet. Jag förstår inte hur covidbevis kan jämställas med utrotningen av judar under andra världskriget…
Vaccinet är till för att RÄDDA människor, restriktioner för att skydda människor…för att alla ska få möjlighet att överleva en lömsk sjukdom, och helst slippa att drabbas.
Det är frivilligt att vaccinera sig, men den som väljer att inte göra det får leva med vissa konsekvenser. I smittförebyggande syfte. För att hindra smitta, för att skydda andra. 

Biverkningar finns, dock i de flesta fall väldigt små, liksom för vanliga huvudvärkstabletter, för astmamediciner, antibiotika och hormonpreparat, hjärtmediciner m.m. Ändå tar de flesta av oss det, tacksamt. 
Den långtidsantibiotika jag fick för snart 3 år sedan har en enorm lista med biverkningar, som när jag läste den blev ganska förskräckt då den i enstaka fall kunde leda till döden. Men ändå valde jag den utvägen, för att jag ville få ett bättre liv. Få må bättre, och inte riskera att bli så satans sjuk igen. 

Det är oroande när smittan ökar, en covidavdelning har öppnats här igen, hotet om svår sjukdom och död svävar ständigt över inlagda patienter, och vårdtyngden för personalen känns ohanterlig efter lång tid med hård press. 
Är så sjukt trött på denna pandemi, på allt som den påverkar. Önskar så innerligt att det ska vara över snart. 

(null)

Nu är det kväll efter en aktiv dag.
Skönt med energi.
Men nu är den snart slut och det är dags för kvöllsprocedur med inhalationer, tablettintag och tandborstning.
Och en stunds läsning.

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: