Som jag behövde detta!

(null)

Ser ändå rätt samlad ut. På något sätt börjar en väl vänja sig vid dessa hit- och ditslängar, som en galen ringdans. Från mars månad har det varit väldigt mycket på och av, boka på och boka av, ställa om gång på gång.
Nu är det så igen.

Antalet inneliggande covidpatienter ökar, och planerade operationer får bokas av för att göra plats. Läget är ansträngt. Igen. Och jag oroar mig över mina kollegor som jobbar kliniskt och som åter får ställa om till full skyddsutrustning hela tiden. Som åter får jobba under oerhörd press och stress, för att bemöta allas behov och för att skydda sig själva och andra. För att lindra, trösta, hjälpa. För att rädda liv. 
Jag ber er.
Att vara förståndiga. Försiktiga. Tvätta händerna, på riktigt. Undvik trängsel. Stanna hemma vid symtom, träffa då heller ingen annan utanför hemmet. Det är jävligt tråkigt, men nödvändigt. Håll i och håll ut, ännu ett tag. Jag önskar verkligen att det snart ska vara över så att livet kan fortgå som vi önskar.

(null)

Efter denna dag var det otroligt skönt att komma hit, till äldste bonussonen Dennis och Kamilla och barnen. Skönt med socialt häng, lite bus, mat och prat. Skönt att samla på sig lite kärlek, helt enkelt. 
Med väldigt bra människor.
Som jag behövde detta!

(null)

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: