Som bomull.

(null)

Tog en kaffe när lägenheten och huset tycktes sova. Läste en stund.
En stunds läsning gemensamt och en andrakaffe innan det var dags att gå på stan, insupa livet, folket, husen. Det finns mycket vackra hus här, gamla och charmiga och det är en fin blandning av människor. 

(null)

Många steg har det blivit, en del shopping och ätande, mycket tittande och fotande. 

(null)

Träningskläder inhandlade då det ska testas crossfit för dotterns del. Tror inte att jag ska ge mig på det men blev sugen på att själv unna mig nya snygga träningstights à la högmidjade adidas...så snygga! 

(null)

(null)

Åt lunch på ett ställe som heter Nostra, som hade enormt goda mackor. Tänk att kunna sitta ute i andra halvan av oktober...en stad, världen, livet blir verkligen så mycket vackrare när solen lyser. Människor blir vackrare. 

(null)

(null)

I kväll har vi spelat kort, kollat film och käkat himmelskt god skaldjurspasta. 
Jag har inte sett Joker tidigare men oj, vilken bra film som liksom fuckar upp hjärnan med vad som är sant och inte sant, vridet eller rakt. Joquain (stavning?!) Phoenix spelar sjukt bra! Vilken karaktär, i sanning skruvad på alla sätt.

Två sena kvällar för mig som inte är någon nattuggla, (helt klart värt) men nu dags att sova. Bearbeta film och dag med många intryck. Är så nöjd och glad över fina dagar, fått samla på mig lite av älskad unge och njuta av att de har det bra här. Det passar dem, stan och lägenheten, tempot. Det är som bomull för mammahjärtat.

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: