Busigt.

(null)

Det är fortfarande väldigt färgstarkt ute. Vackert så en får nypa sig, när en ser färgerna mot himlen. Som om någon målar om löven varje dag!

En promenad fick det bli, för att stärka kropp och knopp. Inte så sugen på gymmet nu efter jobbet. Brukar kunna vara lite för många just den tiden för att det ska kännas helt okej just precis nu. Ska köra till helgen, då det är betydligt lugnare. Hade tänkt en hemmaträning efter promenaden men det blev istället trevlig spontanpizza med mor och far. Så mysigt att sitta och snacka lite över god pizza.

(null)

Än så länge har hösten verkligen bjudit på promenadsug och vackert väder. Det är förvisso galet mörkt på morgnarna, och regnet börjar visa sig men än så länge är jag okej med det. Det finns nåt vackert med det också. Med tända ljus, en brasa, frisk luft och tokblåst. Det är liksom något lite busigt över det ändå.

(null)

Nåt annat som är lite busigt är den här pinglan (till höger då, mamman är inte lika busig) som hälsade på. Så jäkla rolig just nu, med mycket bus i blicken, mycket snack och galet charmig. 

(null)

Fick en fin teckning också! Den pryder nu en vägg på jobbet och lyser upp.

(null)

Matchade inhalatorn med tröjan idag. Gäller ju att en tänker till liksom. 
Vet ni vad inhalatorn heter? Pari Boy. Kan en döpa inhalatorer till nåt mer töntigt tro? Eller konstigt? Varför inte numrera dem? Färgkoda? Nåt könsneutralt åtminstone? Låter mer som en blöja för män, tycker jag.

Nåja. En bra grej är det i alla fall, som gör livet lättare. Oavsett töntnamn.

❤️
Joey 

Kommentera här: