Lite pelargoner ändå...!

(null)

Den sjunde maj sprang jag i kalahöjden upp och ner några gånger. Pustade så ut och tänkte att fan vad skönt att min kropp äntligen vill och orkar lite mer. Ljuvlig känsla, framför allt när en vet hur en icke-viljande, icke-orkande kropp känns. 
Bilden symboliserar reflektion efter träning, med hopp om mer styrka, mer glädje över rörelse och jag längtar dit efter att ha varit lite seg i kroppen ett par veckor.  Längtar!!

(null)

Har idag testats. Med topsning i svalg och nos. Över på trettio sekunder. Svar inom 48 h. Tror att det är negativt, men eftersom huvudvärken kvarstår som en molande, tryckande irritation över panna och tinningar så är det på sin plats med test. Hoppas få snabbt svar. Och att det är negativt. Vill fira pappa och vill jobba. Va lite mer normal än nu. Tar promenader, går över till andra sidan vägen vid möte. Inte in i några butiker. Beställt en gul yllefilt på hantverket, en som jag suktat efter länge så nu jäklar! De har lagt undan den, men jag hoppas att de kan leverera den till mig. Gult! Hur fint och soligt är det inte!!

(null)

Våra feta corten-stålslådor har fått blommor. Hela vår trädgård är som ett blomhav och jag ääääälskar verkligen det!! 

(null)

Vi ska till stugan i helgen, sambon och jag. Funderar på att ha med lite pelargoner ändå. De är ju ganska tåliga och vi är, och kommer vara där, lite mer. Så fint att ändå ha lite blommor i uterummet, tänker jag. Kanske en kruka på trappan, som det ju ska vara på landet. I mitt huvud. De håller sig väl hyfsat om en är där på helgerna, tror ni inte?

Vi kommer nog idka mindre av huvudstående än Oscar och Frida gjorde i helgen. Så kan en också roa sig!

Kram ❤️ Johanna

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Pelargoner gillar inte regn..

Svar: Men vissa pelargoner är väl mindre känsliga tänker jag? Och i uterummet i stugan kan de få bo i när vi åker hem:-)
Johanna Roth

2 Anonym:

skriven

Jag brukar sätta dom i gräset fast under tak om jag åker bort. Där klarar dom sig minst 2-3 veckor om man vattnat. Givetvis utan ytterkruka och fat. Lite i halvskugga om man vet att det ska bli tokvarmt. Elisabeth

3 Anonym:

skriven

Jag brukar sätta dom i gräset lite halvskuggor under tak om jag ska åka bort. Där klarar dom sig bra minst 3 veckor. Givetvis utan ytterkrukan/ Elisabeth

Svar: Aha! Bra tips! 🙏🏼 tack! Kram 🤗
Johanna Roth

Kommentera här: