Giv oss idag.

(null)

Min dagliga promenad, giv mig idag...
Som en bra drog, behovet att ut och gå efter jobb. För motionens och lungornas skull. För hjärnans. Lyssnade på P1 dokumentär idag och sen Ana Diaz på Spotify. Så väldigt bra texter, sköna rytmer och en juste pipa. Lyssna in den vettja.

(null)

(null)

När jag kom hem såg jag att nu...nu börjar prydnadsaplarna blomma! Det är det vackraste jag vet!  Vår trädgård är så himla härlig under vår och sommar, som en riktigt skön oas som ligger lite dold. Aj löööv it!

(null)

Det är ju chokladbollens dag idag.
Brukar inte fira alla hysteriska dagar men denna ville jag njuta av lite extra. Har nämligen hittat de i särklass godaste chokladbollarna: Askelyckans konditori. Gå dit, köp deras veganska, lagom mjuka, med väl avvägd kaffesmak....och njut. Himmelskt!
Till  det en espresso för att verkligen få kaffetonen. Shit pommes frittes!

(null)

Det har varit en del på jobbet att rodda i. En hel del akutpatienter och halvakuta som ska planeras in. Varje måndag har vi möte om nästa veckas operationer som måste in. Vad får vi in? Måste vi deala med annan klinik? Får vi för- eller eftermiddag eller byta till annan dag...?
Roddandet har att göra med att det behövs beredskap för svårt sjuka och för att narkosläkemedel är svårt att uppbringa (propofol) i någon ansenlig mängd. Alla måste hjälpas åt, och det görs bra. Det är ändå häftigt att se hur det faktiskt alltid borde funka, med välvilja och ett öppet tankesätt. Det är dagliga utmaningar men jag hoppas att vi snart kan få dra igång med vårt vanliga program så att Kronobergarna får hjälp med sina slitna och smärtsamma kroppar!
Tills dess gör vi det på ett annorlunda sätt, och gör det så bra det går. 

Kram och god kväll!
Nu dags för sista Outlander i säsong 5.

❤️
Joey

Kommentera här: