Våren skrek till mig!

(null)

Så ljuvligt med ledig dag.
Kanske är det lite lugnet före stormen nu när nästan all planerad kirurgi är inställd. 
Gäller att samla kraft, att njuta av tiden och livet. Suga in de små stunderna.

Som idag! 
Vaknade lite efter åtta. Käkade frulle och städade sen hela huset till världens bästa spotifylista som brorsan skapat: Hästjazz & Roots. Riktigt bra blandning av fina artister och härlig musik. Hade kraft att skaka filtar, damma, städa toaletter och badrum, dansa runt med dammsugare och svabb....I like it när tiden finns!

(null)

Tog en långpromenad, eller kraftpromenad som jag gärna säger. Runt om på söder och till vårt vackra naturreservat. Gick snabbt upp och ner i pulkabacken som avslut några gånger, så svetten rann. 

(null)

Skaffat mig en pilatesboll också så att jag kan göra mycket hemma. Så plankövningar och sit-ups, rumplyft och ryggträning är avklarad för dagen.

(null)

Det var liksom tvunget att ta på skinnpajen idag. Våren skrek till mig, mitt i blåsten: ta på den! Det kommer vår! Och jag lydde. Dock med ylletröja under men visst kände jag våren.

(null)

Hämtlunch på olika sätt. 
Alla gillar inte veganskt...Haha:-)
Jag prövade idag en väldigt god nudelsallad med jordnötssås kryddad med ingefära och chili. Fräscht och gott!  

Nu blir det lugn och ro.
Läsning av Lundells Vardagar.
Han är ju lite rolig ändå mitt i sitt poetiska språk, och lite annorlunda skrivsätt. Han är sig lik, lite surgubbe mot världen som han liksom alltid varit. Men jag gillar det. Han hymlar inte, han säger det han vill och gör det jäkligt bra.

Önskar er en fin fredag.
Ta hand om er. Njut av sol och vår.

Kraaaaaam!!!! ((Längtar satan efter riktiga kramar!!)

❤️

Joey

Kommentera här: