Som ledighet i gommen.

(null)

Att bli uppfylld till bredden av det som händer på en scen är inte så vanligt. En kan uppskatta och tycka om men att känna WAO är en annan sak. Att liksom få en djupare mening med upplevelsen. 

Igår var vi på Chinateatern i Stockholm för att liksom inkassera julklappen till mor och far. Och faktiskt så är En värsting till syster en av de bättre musikaler jag sett. Redan tio minuter in i första akten bubblar skrattet upp, och lite längre fram både skrattar och gråter jag - samtidigt- på grund av känslorörelse och av att musiken svänger så taket lyfter. 
Så himla härligt att bli så uppfylld, av en rolig story, av musikens fantastiska sväng och av bra sångare, musiker, cool scenografi och bra casting. Om ni har idéer på hufvudstaden så boka biljetter vettja!

(null)

Konstnärsbaren, eller KB, som den invande visst säger, var också en angenäm upplevelse. En anrik gammal krog med höjdarmat i mysig miljö och med en erfaren, mycket passande kypare som vant gick emellan borden och skojade med allt och alla. 

(null)

(null)

(null)
Hotellfrukost med bönor med äggröra är det Nåt visst med. Skulle kunna äta det hemma men det hade inte blivit samma sak. Det är just när en är iväg på lite minisemester som det smakar så bra. Som ledighet i gommen.

Åter hemma.
Känner mig frusen och sjukt trött. Var förkyld med halsont när vi stack i fredags och har tyvärr inte blivit bättre. Hoppas på vändning i natt!

Kram❤️Joey

Kommentera här: