Gav utlopp för barnet i oss.

(null)

Sovmorgon och nio timmars sömn i natt....så gudomligt skönt och välbehövligt verkligen.
Lite slö morgon och så fika på stan, liten runda på vårmarknaden och akademibokhandeln som hade rea på rean. Spanade in August Strindbergs böcker och fick med mig tre hem. Gillade Röda rummet när jag läste den. Han hade verkligen ett fantastiskt språk den där herrn!

(null)

Åkte till bonussonen Dennis och lilla Leia efter lunch, där AK också var. Tog en upptäckspromenad ur ett 1.5 årings perspektiv till lekplatsen där vi gav utlopp för barnet i oss. Gungade, åkte linbana, cyklade runt, runt tills skallen snurrade...väldigt härlig eftermiddag!

(null)

Naturgodis och lite läsning em stund, med spotifylistan Hästjazz & Roots som brorsan satt ihop. Så jäkla bra!

(null)

Efter hamburgare med diverse tillbehör och även denna kväll ett glas rödtjut, så blir det mellofinal i etern. Anna Bergendahl eller Mamas är nog favoriterna för mig om jag ska nämna nåt om det. Har du någon favorit?
Jag hörde aldrig Frida Öhrns låt men hade på förhand hoppats på henne. Gillar hennes lite säregna visröst men tydligen gick den inte hem i stugorna. Men lyssna på henne tillsammans med Bo Sundström på plattan Den lyckliges väg där de tolkar texter av Pär Lagerkvist....otroligt vacker och vemodig!!

Kram och fin kväll.
❤️
/Johanna

Kommentera här: