Oändliga variationer.

(null)

Att av mig själv vakna kvart över sju är ju ändå skönt. Kände mig utvilad och pepp på en semesterdag till, liksom. 
Träningskläder på, vatten i håret, frulle och sen en sjörunda. Så stilla och fint och perfekt temperatur.

(null)

(null)

Var på välbehövlig massage idag, haft rejält ont i min högra höft nu några veckor och då blir ju alla muskler helt fucked up helt enkelt. 
Längtar efter ännu en cortisoninjektion men det lär väl kanske dröja nu när sommaren kommit. Så massage för att lindra min onda lekamen var gudomligt. Är öm nu, och trött men nöjd och med hopp om att det blir bra.

Åkte till Ulle efteråt. Lite spontankaffe.
Så berättar hon att just idag, på dagen är det tio år sen hennes mamma Inga-Lill gick bort. Jag visste inte det, men onekligen var det nåt med känslan att jag skulle ringa. Just idag. 
Minns dagen så väl. Känslan. Ville finnas för min vän. Sjöng på begravningen, och höll ihop mestadels men så svårt det var. Att se någon en står nära, så ledsen. Det är tufft i sig, och att sjunga då är väldigt tufft. Men på nåt sätt vackert och viktigt att göra. 
Det blev en fin stund idag. Tack!

(null)

Att matcha kåååvbröd och kofta är ju viktigt. Särskilt att föreviga detta så klart.
Igår korv, idag blir det färsk pasta med soltorkade tomater och tonfisk. 
En fantastisk grej som jag med glädje noterat är att min mage mår riktigt bra på den kosten jag håller mig till nu. Dessutom är det många bra recept, kul variation från husman, till asiatiskt till pasta. Min mage verkar gilla gräddfri mat helt enkelt. Gillar att lära nytt, lära om lite. Få ny inspiration. Så lätt att fastna även om en gillar att laga mat. 
Det finns ju så oändliga variationer av gott!

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: