Installationer och aloe Vera.


(null)

En del gillar gamla ting och samlar det mesta där omkring sig på den ytan de har. Det är ju onekligen kuriosa för de som kör förbi. 
Som installationer bland gamla ladugårdar och hus. 

(null)

En kär liten installation intill närmsta grannarnas hus. Som sprider glädje. 
Så underbart med blomman i en gammal känga. 

Hade inget sug efter att åka hem idag, inte alls. Det blir en sån go lunk, som om allt får ta den tid det tar. Utan stress. På ett annorlunda sätt än hemma i stan. Oavsett om jag är ledig så är det på ett annat sätt att vara ledig i stugan, på landet. Det är ju sannerligen en ynnest att ha möjligheten att få välja. 
Ibland gör lantluften en extra gott, så är det nog.

(null)

Både jag och mannen brände oss igår. Sjukt orutinerat. Borde veta nu att jag sedan ett par år tillbaka är mer känslig för solen. På bröstet och ansiktet verkar det som att huden tunnats ut liksom och jag glömmer allt som oftast solskydd. Nåja. Aloe Vera svalkar lite, och i morgon är det nog mindre rött:-)

Tog en promenad när vi packat upp och satt igång tvätten. Lyssnade klart på Gunilla von Platens sommarprat, som jag verkligen vill rekommendera. Intressant, starkt om hennes uppväxt, om flykten till Sverige, om återupprättandet av relationen till sin mamma. Om hederskultur och dess förbannelse. 

Ikväll blev det ännu en ny rätt.
Halloumi som stektes med chiliflakes och curry, purjolök som fick puttra med och så på med en sås på jordnötssmör, japansk soya, honung. Som slutfinish ett citronkläm och så serveras det med ris. Supergott!!

Kram och go söndagkväll!
❤️
Johanna

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Visst var Gunilla sjukt bra! Bra musik också enligt mig. Lyssnade på hela programmet på väg till jobbet, underhållning on the road😀 Elisabeth

Svar: Mycket! Hon hade dessutom en behaglig röst med viktiga budskap 🌸
Johanna Roth

Kommentera här: