Flyttar in lite.

(null)
 
En liten AW med grannarna, eller kollektivet som jag säger. Mysigt och gott på stans bästa hak! Åt en god sallad med halloumi, som cesarsallad fast kycklingen var utbytt. Naturviner är deras grej, och det vi drack var mycket gott. 
 
(null)
 
Tog på träningskläder för att ta en promenad efter mat och vin. Lufta huvud och lungor.
Tar en paus från Game of Thrones ikväll.
Som alltid när jag tycker att Nåt fångar mitt intresse lever jag liksom i serien, filmen, boken och påverkas av dess stämningar. Drömmer om dem. Och får problem med sömnen. Kan räkna hur många får som helst men vaknar ofta, somnar igen för att strax åter vakna.
Det är alltså inte bara klimakteriet, det är även en känslig hjärna här...
Har alltid varit sån. Inte kunnat tänka att det ju bara är en film, det fångar mig helt. Flyttar tillfälligt in, och då behöver jag pausa lite.
 
(null)
 
Hamnade i vardagsrummet med min älskade dotter och hennes Oscar. Pratat boende, jobb, flytt, filmer, serier. Musik. Relationer.
Pratade om musiken som 2010 släpptes och spelades mycket. Året då jag och Patrik träffades. Vi var i usa på hösten då Bruno Mars’s låt Just the way you are och Black eyed peas släppte bästa låten I gotta feeling...vi sjöng alltid högt med full volym i bilen på Orlandos vägar, både vi och tjejerna. Frida satte på de låtarna ikväll och då. Måste. En. Dansa. Så härligt!! 
Längtar efter fest och dans här hos oss...!!!
Längtar efter just det mer än att resa: samla vänner, festa och dansa loss...gud vad gott!
 
Nu ska jag läsa lite Anna Fredriksson.
Lyckostigen. En ganska snurrig värld men inte så farlig och opålitlig som Game of Thrones.
Det är okej att bo i vindsvåningen på Östermalm istället, och försöka få livet att falla på plats. Där riskerar ingen att brännas på bål åtminstone.
 
Kram o god natt ❤️
Joey
 

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Är inte alla viner naturvin? Förlåt en okunnig❤️

2 Anonym:

skriven

Är inte alla viner naturvin? Förlåt en okunnig❤️

Svar: Processen att göra vin skiljer sig åt, och just naturvin framställs ekologiskt. Finns andra regler för att få kalla det naturvin också men är inte så insatt! 🌸
Johanna Roth

Kommentera här: