Utmaning å det galnaste.

(null)

Att stiga upp och se kök och matrum bada i sol! Det är en bra start.
Liksom kaffe och frukost.
Och att vakna med en något mindre värkande kropp.
Fortfarande gör nacken osedvanligt ont trots spikmatta och värme, Alvedon och massage från sambon. Men det är bättre.
Brukar vara sådär. Några dagar tokont, några dagar bättre. Och nu går det nog mot bättre dagar, och så får jag behandling med akupunktur nästa vecka. Det ser jag fram emot med skräckblandad förtjusning typ.

(null)

Fika på stan fick det bli, och så eftermiddagshockey med Lakersvinst.
Ingen jättekul match men kul att de vann.

(null)

Tittade på SVT play och hyllningskonserten till Elvis Presley efter hemkomst. Brasa, tända ljus och en kopp the till riktigt bra musik och sköna framträdande fulla med glitter - det är ju ändå från USA:-) 

(null)

Snöade in på film ikväll.
Först Borg. Om Björn Borg och hans karriär. En ganska vemodig men bra film där det verkligen inte kändes som att han var lycklig eller tillfreds. Jag vet ju inte hur det var men jag kände mig lite sorgsen av den. Tänker att det ju ofta verkar vara så där dock, med stora prestationsinriktade yrken där de verkligen är bra. Det finns väl alltid ett pris för det en gör.
På gott och ont.

En annan dokumentärfilm vi såg också var Free Solo. Jisses....
Se den. Den är helt sjuk, var helt svettig hela filmen och höll liksom andan emellanåt pga verklig spänning då personen utmanar sig själv å det galnaste. Friklättring i kanske sin galnaste form men också coolt på nåt sätt. 
Nåja. Se den. Finns på iTunes. Och youtube.

❤️ 

Kommentera här: