Hoppas hårt.

(null)

Kommer inte ihåg att det gjorde så ont förra gången, men idag mal det som en trötthetskvarn av ont och det spänner. Lite som mensvärk i höften faktiskt.
Har en artros och en förkalkning på labrum (en slags stötdämparring) i höften så har för andra gången fått cortisoninjektion i området. Senaste injektionen tog drygt en vecka innan effekt men sen har det varit himmelskt skönt!
När en inte har ont, eller problem med astma eller mage så är en ju inte medveten om det liksom. Men när symtom som en är van vid försvinner lyfts en ganska stor tyngd från axlarna. Och från energislukarboxen. 
Smärta och taskiga lungs själ energi.
Hoppas hårt på att få en glad höft ett tag igen!

Varit på förmiddagsmöte med Förvaltningsgruppen i vårddokumentation. Ett spännande forum där förändringar, förbättringar, förslag och nyheter diskuteras. Vissa frågor leder till snabba beslut medan andra dras i långbänk. Så är det nog oftast med stora organisationer, men det är en förmån att få vara med och kunna påverka.

Åkte hem efter det.
Ska inte springa omkring på mitt sur-ben idag känner jag utan vila så att cortisonet får börja verka och smärtan minska. 
Blir således en lugn dag med bok och kanske Nåt kul på SVT play. Kräftpasta till lunch, och någon extra kopp kaffe blir det nog också.

Hej hopp!
❤️

Kommentera här: